Over ons

Bed and Breakfast De Oude Smidse

Bed and Breakfast De Oude Smidse ligt aan de rand van Baexem, op 15 minuten rijden van zowel Roermond als Weert. Het beschikt over een restaurant met een terras, en biedt gratis WiFi. Alle kamers van De Oude Smidse zijn voorzien van een kabel-tv en een dvd-speler. De 4 kamers van dit intieme Bed & Breakfast hebben gedeelde badkamerfaciliteiten. Met de auto bent u binnen iets meer dan 30 minuten in Eindhoven. De Duitse grens bevindt zich op amper 16 km van het B&B. Tevens doet u er 40 minuten over om naar het centrum van Maastricht te rijden, met de vele bezienswaardigheden zoals het Bonnefanten Museum.

Bent u op zoek naar een heerlijke bed and breakfast in Baexem? Denk dan eens aan De Oude Smidse. Bij De Oude Smidse kunt u een hele avond uit, en diverse belevenissen meemaken. De Oude Smidse ligt in aan de Stationstraat van Baexem, in het hart tussen Weert en Roermond. Slechts binnen 15 minuten met de auto bent u hier. Parkeren is mogelijk aan de Lindelaan.

Prijzen

  • Bij bezetting van 1 persoon per kamer € 46,50 (inclusief toeristenbelasting) met ontbijt.
  • Bij bezetting van 2 personen per kamer € 58,- (inclusief toeristenbelasting) met ontbijt.

Huisregels

  • Het B&B is rookvrij.
  • Een huisdier is niet toegestaan.
  • Vanaf 15.00 uur inchecken. Voor 11.00 uur uitchecken
  • Vanaf 00.00 uur tot 07.00 uur gelden rusttijden.

Parkeren aan de Lindelaan.

Reserveren Bed & Breakfast

Reserveren voor onze bed & breakfast kan via het onderstaande contact formulier. Reserveren voor restaurant kan hier. Om de reservering te bevestigen, nemen wij altijd even contact met u op.

Vul het onderstaande formulier in

--