Drop Down Menu

Agenda
21-12-2018
Kerst borrel..!

25-12-2018
1e kerstdag Familie KerstLunch

25-12-2018
1e kerstdag 8 gangen Kerstdiner

26-12-2018
2e kerstdag Ala Carte! VOL,VOL,VOL

26-12-2018
2e Kerstdag Familie Kerstbrunch

2-2-2019
Carnavals PubQuiz,


Openingstijden
Maandag
vanaf 11:00 uur
Dinsdag
vanaf 11:00 uur
Woendag
gesloten
Donderdag
vanaf 11:00 uur
Vrijdag
vanaf 11:00 uur
Zaterdag
vanaf 11:00 uur
Zondag
vanaf 11:00 uur
Keuken open van Donderdag T/M Dinsdag vanaf 11.00 tot 17.00 uur Lunch en van 17.00 tot 21.00 uur Onbeperkt genieten en a la carte


Nieuwsbrief
Download de nieuwsbrief
In/uitschijven nieuwsbrief

Café en zaal


Feesten
Ons bedrijf is een toplocatie voor al uw feesten en partijen.
Van klein en intiem tot groot en knallend, u kunt het zo gek niet bedenken... Wij maken uw feest onvergetelijk! Bedrijfsfeest, (gouden) bruiloft, verjaardagen, communie etc. wij bieden u volop mogelijkheden.
Informeert u naar de mogelijkheden.

Koffietafels
Wij verzorgen voor verschillende gelegenheden een koffietafel. Voor grote en kleine groepen staat onze zaal uw ter beschikking. We kunnen uw een 3-tal koffietafels aanbieden, namelijk een Standaard, Luxe of Limburgse koffietafels inclusief onbeperkt koffie, thee en melk andere dranken niet inbegrepen.
Eventuele andere wensen kunt u met ons overleggen!

Bruiloften
De mooiste dag van uw leven is beslist uw huwelijksdag. Na alle plechtige activiteiten van deze dag zijn wij uw aangewezen partner om deze dag te doen slagen. Als u wil kleden wij de zaal voor u aan in elke gewenste kleur of thema.
Van een luxe diner tot een onvergetelijke feestavond inclusief buffet naar wens; wij maken uw dag onvergetelijk!
Informeert u naar de mogelijkheden.

Vergaderingen
U wilt een vergadering organiseren en zoekt hiervoor een geschikte locatie, voor kleine of grotere gezelschappen. Wij bieden persoonlijke bediening voor uw gezelschap. Heeft u tijdens de vergadering een beamer met scherm nodig of een microfoon of Wifi nodig geen zorgen de Oude Smidse beschikt over alle noodzakelijke apparatuur.
Voor elke zakelijke of particuliere aangelegenheid zijn wij uw aangewezen partner.

Dagtoerisme - busbedrijven
Door een jarenlange ervaring zijn wij inmiddels met het dagtoerisme vertrouwd geraakt. Wij zijn voor dit werk dan ook optimaal gespecialiseerd. De keuken geniet daarbij een reputatie als zijnde zeer goed.

Onze zaak biedt plaats aan maximaal 250 personen. Voor kleinere groepen kan een aparte ruimte ter gelegenheid worden gesteld. Onze zaak heeft een gunstige centrale ligging tussen Roermond en Weert, nabij de snelwegen. Tevens is er gratis ruime parkeergelegenheid.
U kunt voor alle dagen van de week reserveren.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag verstrekken wij u meer informatie. Ook zijn wij bereid u persoonlijk te komen bezoeken.

De Oude Smidse • Stationstraat 26 • 6095 BS • Baexem • 0475 451628
   


facebook twitter